Skip to content

Градежни работи за реконструкција на локален пат „Драчево-мотел Китка“

ДАТУМ

април 27, 2012

Имплементиран во Јуни 2012 година. Проектот е финансиран од страна на Министерство за локална самоуправа,Биро за регионален развој. Партнер општини: Студеничани, Кисела Вода и Зелениково.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy