Skip to content

Jавен форум на тема „Развој на туризмот во Скопски плански регион”

ДАТУМ

април 26, 2012

Категории

Во просториите на Скопски саем (Дипломатик сала) на ден 24.04.2012год (среда) во 12:30 часот се одржа јавен форум  на тема ,,Развојот на туризмот во Скопски плански регион”.
На одржаниот јавен форум учествуваа членовите на Проекниот одбор, претставници од општините( ЛЕР сектор), претставници од Туристички сојузи,  претставниците од Развојната Агенција Козјанско, Р. Словенија, консултанската фирма “Инцептум” од Р. Словенија како и Хуманополис Групација ЕРА.
Исто така, на форумот присуствуваше и гостинот од Р.Словенија г-нот Дејан Подгоршек.
Г-нот Дејан Подгоршек, Експерт за дестинациски менаџмент (Р.Словенија), на присутните им ги презентираше моделите на регионалната дестинациска организација со праксата од ЕУ.
Г-дин Рок Хубер на присутните им ги презентираше резултатите од SWOT анализата за Стратегија за развој на Туризмот во Скопски плански регион.
[foogallery id=”5554″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy