Skip to content

Започнаа проектните активностите за изработка на Стратегија за развој на туризмот во Скопскиот плански регион

ДАТУМ

март 14, 2012

Категории

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram