Skip to content

КОНТАКТ

ДАТУМ

јануари 26, 2012

Категории

 

   
Адреса:
Ул. Беласица бр. 2, Скопски Саем кат 3
П.Ф. 1, 1130 Скопје

E-пошта: [email protected]
телефон: +389 2 3218-480, 3218-481 , Факс : 3218 480

Информации: Одговорно лице за посредување при остварувањето на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер

Касам Демири
[email protected]

   

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy