Skip to content

Работилница за дефинирање на предлог проекти од регионален карактер кои ке бидат финансирани од БРР во 2012 год.

ДАТУМ

октомври 27, 2011

Категории

На 25 Октомври 2011 година, со почеток во 10,30 часот  во просториите на Општина Гази Баба се одржа Работилница за дефинирање на предлог проекти од регионален карактер кои ке бидат финансирани од БРР во 2012 год. Во Работилницата замаа учество вработените од секторите/оделенијата за ЛЕР од општините од Скопскиот плански регион.
Работилницата имаше за цел разгледување и одредување  на приоритетните проекти од регионален карактер.
[foogallery id=”3160″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy