Skip to content

XIII Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

XIII Седница на Советот за развој на Скопски плански регион се одржа во петок, 1 Jули 2011год. во Јасен, нацонален парк Скопје.
На седницата Г-инот Сокол Митровски, Градоначалник на Општината Ѓорче Петров беше избран за Претседател на Советот за развој на Скопски плански регион во времетраење од 2 години.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy