ЦРСПР во посета за регионално збратимување со Измир, Турција ноември 8, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Скопски плански регион учесник на јавна трибина во организација на ОХО и Град Скопје на тема „Туризам низ објектив“ ноември 5, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Јавен повик за превоз и сместување на ученици и придружни лица во Германија август 16, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Потпишан Договор со Центар за развој на Скопски плански регион по Програмата за Капитални субвенции јули 23, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Повик за проекти за меѓуопштинска соработка јули 14, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Одржана XXIV (двaесет и четвртта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион јуни 16, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Уште еден успешно завршен проект на Центарот за развој на Скопски плански регион

Центарот за развој на Скопски плански регион успешно го  реализира проектот – набавка “Транспортно средство – камион за миење на улиците на Општина Студеничани”. На ден 14.12.2020 Раководителот на ЦРСПР,
Прочитајте повеќе

Уште еден успешно завршен проект на Центарот за развој на Скопски плански регион

Центарот за развој на Скопски плански регион успешно го  реализира проектот – набавка “Транспортно средство – камион за миење на улиците на Општина Студеничани”. На ден 14.12.2020 Раководителот на ЦРСПР,
Прочитајте повеќе

Одржана ХХ (дваесеттата) Седница на Советот за развој на Скопски плански регион.

На ден 14.12.2020 година со почеток во 12ч. се одржа ХХ (дваесеттата) онлајн Седница на Советот за развој на Скопски плански регион. Седницата се одвиваше согласно дневниот ред: Усвојување на
Прочитајте повеќе

Одржана ХХ (дваесеттата) Седница на Советот за развој на Скопски плански регион.

На ден 14.12.2020 година со почеток во 12ч. се одржа ХХ (дваесеттата) онлајн Седница на Советот за развој на Скопски плански регион. Седницата се одвиваше согласно дневниот ред: Усвојување на
Прочитајте повеќе

Презентација на резултати од спроведениот регионален форум во заедницата

Центарот за развој на Скопски плански регион , денеска одржа онлајн сесија на која беа презентирани резултатите од Регионалните форуми на заедницата за идентификација на предлог-проекти за финансирање преку Програмата
Прочитајте повеќе

Завршена реализација на проектот,,Изградба на потпорни ѕидови и плоча од 100 метри преку делумно уредување и покривање на каналот во село Синѓелиќ, Општина Гази Баба -I фаза”

Центарот за развој на Скопски плански регион заврши со реализација на проектот,,Изградба на потпорни ѕидови и плоча од 100 метри преку делумно уредување и покривање на каналот во село Синѓелиќ,
Прочитајте повеќе

Завршена реализација на проектот,,Изградба на потпорни ѕидови и плоча од 100 метри преку делумно уредување и покривање на каналот во село Синѓелиќ, Општина Гази Баба -I фаза”

Центарот за развој на Скопски плански регион заврши со реализација на проектот,,Изградба на потпорни ѕидови и плоча од 100 метри преку делумно уредување и покривање на каналот во село Синѓелиќ,
Прочитајте повеќе

Вовед во работа

Центарот за развој на Скопски плански регион започна со реализација на активностите од проектот “Еко иновативни зони за почист воздух”. Во рамките на проектот ќе се постават 5 паметни клупи,
Прочитајте повеќе

Вовед во работа

Центарот за развој на Скопски плански регион започна со реализација на активностите од проектот “Еко иновативни зони за почист воздух”. Во рамките на проектот ќе се постават 5 паметни клупи,
Прочитајте повеќе
  • Бутел
  • Гази Баба
  • Кисела вода
  • Error
  • Зелениково
  • Карпош
  • Сопиште
  • Студеничани
  • Чаир
  • Шуто Оризари

По повод патронатот на ЈОУДГ ,,11 Октомври” во детската градинка… [...]

Се известуваат жителите од село Визбегово дека се разгледуваат сите… [...]

Жителите на Радишани добија уште една целосно асфалтирана улица.Нов асфалт… [...]

Во просториите на Центарот за млади и НВО во општина… [...]

  Министерството за економија го објави повикот за поддршка на… [...]

Акција за рушење на нелегално изграден објект утринава се одвиваше… [...]

Панел дискусија на тема “Борба против насилство врз жените”, се… [...]

Од утрово во Кисела Вода се одвива голема волонтерска акција… [...]

RSS Error: A feed could not be found at `http://opstinagpetrov.gov.mk/feed/`; the status code is `404` and content-type is `text/html`

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or… [...]

The post КАРПОШ ГИ НАГРАДИ ЕНЕРГЕТСКО-ЕФИКАСНИТЕ ДОМАЌИНСТВА appeared first on… [...]

The post Дневен ред за 2-ра Седница на Совет на… [...]

The post ЕДНОКРАТНА ПОМОШ ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ appeared first… [...]

Продолжуваме со активностите поврзани со изградбата на канализациската мрежа во… [...]

Презентација на реализација, проект фекална канализација за населено место Ракотинци. [...]

Ве известуваме дека ул. 7 во населеното место Чифлик беше… [...]

Урбанистички проект за село од Општ Акт-А1.1-КП 2030, КО Бањање… [...]

11-800-4-Соопштение за јавен увид Урбанистички проект вон опфат-Г3.1-КП 2474, КП… [...]

11-496-6_Решение за одобрување ПП ПП за изработка на Урбанистички план… [...]

Dear, In addition, you can see the budget of the… [...]

Dear, The additional public competition for hiring district enumerators and… [...]

Општини во регионот

p1
p2
p3
p4
p5
p6
p7
p8
p9
p10
p11
p12
p13
p14
p15
p16
p17
p18

Овозможено од:

Проект за одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој