Skip to content

Month: јуни 2016

Оглас за избор на Раководител на Центарот за развој на Скопски плански регион – 1 извршител за период од 4 години

Преземете го огласот на следниот линк. Кликнете тука.
Прочитајте повеќе

Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф

На ден 22 Јуни 2016 година со почеток во 10:00 до 14.00 часот – Бизнис салата на Скопски саем,Скопје ќе се одржи Информативен настан кој е организиран од странан на
Прочитајте повеќе

Co-financing grants for company start-ups start-up and spin-off.

On 22/6/2016 at 10:00-14:00 – in Business Hall of Skopje Fair will be held informative event organized by the Business Center at Centre for Development of Skopje Planning Region and
Прочитајте повеќе